MEIST LÄHEMALT

Brimeri on hingega loodud kinnisvarabränd, mis peegeldab kahe erineva, kuid teineteist täiendava naise – Britta ja Merilini, ühiseid unistusi ja väärtusi. 

Brändi sünnilugu ulatub aega, kui Britta kolis kolmeks kuuks Aasiasse, usaldades oma kinnisvaraportfelli halduse Merilini hoolde. Selle aja jooksul aidati eduka tehinguni ligi 50 klienti. Mõisteti, et nende ühises koostöös peitub eriline jõud.

Merilin, olles optimist ja pea ees vette hüppaja ning Britta, realist ja tugev analüütik, loovad koos tugeva meeskonna. Kogu brändi visuaali taga peitub nende kahe omavaheline harmoonia.

Britta ja Merilin näitavad, et kinnisvaraäri saab teha teistmoodi – inimlikult, pühendunult ja südamega.

MEIE VÄÄRTUSED:

PROFESSIONAALSUS

Brimeri kvaliteet väljendub sügavas asjatundlikkuses, täpsuses ning pidevas püüdluses parima teenuse poole.

MUGAVUS

Brimeri vabastab kliendi kinnisvaratehingutega seonduvatest kohustustest, et klient saaks keskenduda enda elus olulisele.

EMPAATIA

Brimeri jaoks väljendub empaatia alati kliendi poolel olemise näol, toetades emotsioonidega toimetulemist kogu protsessi vältel.

TURVATUNNE

Brimeri jaoks tähendab turvalisus klientidele kindlust, meelerahu igas kinnisvaratehingus, tagades kõrge turvastandardi ja teeninduse.

EHEDUS

Brimeri ehedus väljendub antud lubadustest kinni pidamises, olles läbipaistev ning avatud igas olukorras. 

MEESKONNATÖÖ

Brimeri meeskonnatöö väljendub kahe kogenud müügiinimese koostöös, kel on erinevad tugevused.

BRITTA KUUS

Britta on kutseline kinnisvaramaakler ja kinnisvarainvestor, kellel on 5-aastane kogemus Eesti kinnisvaraturul. Ta on üks vähestest Eestis tegutsevatest maakleritest, kellel on kutsetunnistus – ligikaudu 250 maaklerit omavad seda, mis eristab teda selgelt kõikidest ligi 3000-st konkurendist. Britta suurim eesmärk on pakkuda klientidele teenust, mis ühendab professionaalsuse ja personaalse lähenemise.

FAKTID BRITTA KOHTA:

Kõrgharidus müügi ja turunduse suunal Eesti ettevõtluskõrgkoolis EBS

2-aastane müügi ning tiimi juhtimise kogemus Ameerikas, ukselt-uksele hariduslike raamatute müümisel, mis õpetasid Brittale tugevat tööeetikat, distsipliini ning oskust keerulistes olukordades kiiresti lahendusi leida.

Järjepidev liikumine ning sport on Britta elu lahutamatu osa.

Britta kliendid hindavad koostöös eelkõige läbipaistvat suhtlust, mugavust ja kindlustunnet.

➜ Enesearengu soov ning kohusetundlikkus teevad Brittast pühendunud ja usaldusväärse partneri kinnisvara maailmas.

MIDA RÄÄGIVAD BRITTA KLIENDID?

MERILIN KOLOSOVSKI

Kolme aasta jooksul maaklerina töötades on Merilin tundma õppinud kinnisvaraturgu ja oskab meisterlikult toimetada nii tõusude kui ka languste ajal, mis teeb temast kindla partneri iga kinnisvaratehingu juures. Merilini oskus leida iga kliendiga ühine keel tagab sujuva ja stressivaba kogemuse. Tema pühendumus kiirete ja tõhusate lahenduste leidmisele võimaldab klientidel oma kinnisvaratehingutega seotud mured unustada ja rahuliku südamega elu nautida.

FAKTID MERILINI KOHTA:

➜ 12 aastat kogemust klienditeeninduses ja müügis

➜ 2 aastat töökogemust ehitusvaldkonnas ja elukogemust Austraalias, mis on andnud talle tugeva tööeetika ja vastupidavuse.

➜ 10 aastat teatrilavadel – objekti esitlused sama pühendumusega nagu astuks lavale, jättes kõrvale kõik muu argielu, keskendudes täielikult ülesandele.

➜ Iga klient saab teenindatud täpselt nii nagu Merilin sooviks, et tema lähedasi koheldaks.

➜ Merilin on alati valmis aitama ja nõustama, olgu see siis argipäeval või nädalavahetusel.

MIDA RÄÄGIVAD MERILINI KLIENDID?